Budapesten hol van lehetőség zongorázni?
Nem tanárra van szükségem, és az nem is ingyenes, de köszi a próbálkozást.
Nem, az egyetemen nincs zongora :/
Félreértetted a mondatomat, az egyetememnek semmi köze a zenéhez, azt azért írtam, hogy teljesen ismeretlen nekem Budapest.
Nem szeretném abbahagyni a zenélést csak azért mert felköltöztem ide és itt nem tudom hol van rendes versenyzongora.
"csak pianínóm van"
Mi a baj azzal? Sokan összetennék a két kezüket, ha lenne egy pianínójuk.
Amúgy pedig nincs ilyen hely, hogy aki beesik az utcáról, az püfölheti a zongorát. De olyat el tudok képzelni, hogy mondjuk egy szórakozóhelyen használhatod, ha esténként zenélsz a vendégeknek.
Az a bajom azzal, hogy más a hangzása és 12 éve versenyzongorán játszom, a pianinom emellet régi és sajnos még elhangolódott is.A kérdés nem az volt hogy szerinted jó e a pianino.
A szülővárosomban van olyan hely ahol lehet zongorázni, még a vasútállomáson is van kiállítva egy, versenyzongora, úgyhogy biztos kell lenni valami helynek itt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!