Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Budapesten hol van lehetőség...

Budapesten hol van lehetőség zongorázni?

Figyelt kérdés
Egyetem miatt lakom Budapesten és csak pianínóm van.Tudtok olyan helyet, ahova be lehet menni zongorázni (ingyen)?

2021. jan. 31. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Egy zongoratanárnál
2021. jan. 31. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
A suliban nem biztosítanak lehetőséget?
2021. jan. 31. 17:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem tanárra van szükségem, és az nem is ingyenes, de köszi a próbálkozást.

Nem, az egyetemen nincs zongora :/

2021. jan. 31. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Zongorát tanítanak de nincs zongora? Az érdekes... Nekem informatikai szakon még a Windowst is ingyen adták a tanuláshoz.
2021. jan. 31. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Most a covid miatt én nem taperolnák idegen zongorákat
2021. jan. 31. 18:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Félreértetted a mondatomat, az egyetememnek semmi köze a zenéhez, azt azért írtam, hogy teljesen ismeretlen nekem Budapest.

Nem szeretném abbahagyni a zenélést csak azért mert felköltöztem ide és itt nem tudom hol van rendes versenyzongora.

2021. jan. 31. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:

"csak pianínóm van"

Mi a baj azzal? Sokan összetennék a két kezüket, ha lenne egy pianínójuk.

Amúgy pedig nincs ilyen hely, hogy aki beesik az utcáról, az püfölheti a zongorát. De olyat el tudok képzelni, hogy mondjuk egy szórakozóhelyen használhatod, ha esténként zenélsz a vendégeknek.

2021. jan. 31. 20:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Az a bajom azzal, hogy más a hangzása és 12 éve versenyzongorán játszom, a pianinom emellet régi és sajnos még elhangolódott is.A kérdés nem az volt hogy szerinted jó e a pianino.

A szülővárosomban van olyan hely ahol lehet zongorázni, még a vasútállomáson is van kiállítva egy, versenyzongora, úgyhogy biztos kell lenni valami helynek itt is

2021. jan. 31. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!