Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit kell elvégeznem, hogy...

Mit kell elvégeznem, hogy rajzművész lehessek?

Figyelt kérdés

Meg lehet belőle élni?

Nagyon szeretek rajzolni, bár még nem vagyok profi

2021. jan. 25. 13:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
11%
Ha küldesz pár rajzodról képet akkor majd még tudom mondani hogy mi lesz a "sorsod".
2021. jan. 25. 13:08
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
elvileg rajzzal fejlesztette tudását a "kétbalkezes"Tesla(nikola) is nézd mi lett belőle-meddig vitte;)
2021. jan. 25. 13:56
 3/13 anonim válasza:
96%
Alkalmazott művészként, pl. tervezőgarfikusként még lesz is esélyed elhelyezkedni, de képzőművészként rettebetesen nehéz érvényesülni. A legtöbb ismerősőm, aki a Képzőművészeti Egyetemre járt jelenleg tanít és mellette fest. Ha ez így neked rendben van, szívesen tanítanál is mellette meondjuk egy középiskolában, akkor nem esélytelen a megélhetés.
2021. jan. 25. 14:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen művészi ambíciókkal indultam, én festő akartam lenni, de nem vettek fel a képzőre elsőre és ezt rossz néven vettem. még valamennyi tehetségem is van. Akkor nem tudtam elképzelni, hogy mondjuk rajztanárként, vagy iparművészetisként is sok szuper, kreatív dolgot csinálhatnék, úgyhogy a mai énem azt üzenné az akkori énemnek, hogy gyerünk a tanárképzőt, meg az iparművészetit is megpróbálni! Emellett ma már legtöbb minden digitálisan zajlik, ezeket a szoftvereket érdemes ismerni, tanulni, iskolában, vagy magánúton.
2021. jan. 28. 16:14
 5/13 anonim ***** válasza:

ja csak egy Hi AM-I I-MA H

nem fog sose akkora népszerűségnek örvendeni ahogy a művészek a Vajdahunyad váránál tevékenykedtek vagy a Váci utcában...ezeken a helyeken már a művészek nem léphetnek fel-Valakiknek szúrta a szemét-és elzavarta az "ingyenélőket"

2021. jan. 28. 16:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Ja, ha ilyen Vajdahunyad vári rajzművész akarsz lenni, akkor lehet elég egy rajztanfolyam is valami művelődési házban. Meg magazinokból másolhatsz arcokat.
2021. jan. 28. 16:34
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

bocs szerelmes voltam-gyönyörű karikatúra készült rólam:mintha obama nyerítene-de tetszett-egy francia?!?srác is rajzolgatott elvileg odakerültünk a képre mintha a hídnál szerelmeskednénk...ennek 10éve

("azóta sok sok hónap merült a múltba..."s Hát a Szerelem?!?")

2021. jan. 28. 16:38
 8/13 anonim válasza:

Ha van tehetséged ,ismeretségi köröd, talán mész vele valamire,

Én kétszer voltam kiállításon .4 -4 képem volt kint,nem mentem vele semmire,

kell valaki aki felkarol.

2021. jan. 31. 16:02
 9/13 anonim ***** válasza:
a Művészet éppp ott torkillik meg hogy nincsenek modernkori mecénások pártfogók stb....
2021. febr. 1. 12:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én grafikus vagyok (mind a hagyományos értelembe vett, és tervező grafikát is végeztem) Szabadúszó vagyok, és vannak megrendeléseim szabadkézi grafikákból is és számítógépes tervezésekből is, de nagyon sokat kell tenni érte, és reklámozni magad ezerrel..Iszonyat nehéz ez az út így, de én már ott tartok, hogy megélek belőle, és bár még nem vagyok vagyonos, de még mindig jobb, mintha helyette egy olyan munkahelyre járnék be, amit nem szeretek, és kb ugyanennyit keresnék vele, mint így. Szerintem is a kapcsolatokon múlik sok minden, és sajnos a mecénások sem nagyon léteznek már. Így önerőből nagyon nem könnyű híres művésszé válni, de ha elég kitartó vagy, és tehetséges is, akkor előbb-utóbb van esélyed azzá válni.
2021. febr. 16. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!