Szerintetek melyik képet lenne könnyebb lefesteni? (akril)
1.
2.
Esetleg meg is indokolhatjátok, hogy miért gondoljátok úgy. Köszi :)
3-as vagyok.
A második kép megfestése esetén (pláne akril) a következőket tudom javasolni:
1./ A kép kiinduló pontja az esti behavazott sétány.
2./ Nagyon fontos a képalkotás szempontjából a jobb oldalon elhelyezkedő két pad, majd az azokat követő világító kandelláber.
3./ A baloldali fasorból csak az első fát kellene részletesebben (ágas-bogasan) kidolgozni, a többi fát már szerintem kissé elnagyolhatnád, de érzékelhető legyen, hogy azok is ugyanolyan fák.
4./ A következő, ami fontos a képen, a szemben lévő többszintes, tornyos épület. Azonban én ezt az épületet nem dolgoznám ki ilyen éles vonalakkal, ennyire behatárolt ablakokkal, bár azok adják az épület különös jellegét. A mai művészeti eljárások alkalmazása szerintem már megengedőek abban a tekintetben, hogy nem ennyire elvágólagos vonalakkal ábrázolunk bármit.
5./ A képen a többi, háttérben látott fények, épületformák, emberalakok azok már csak jelzésértékűen kell, hogy szerepeljenek a festményen.
6./ Legutolsóként írom, de a legfontosabb, a színárnyalatok megtalálása, kikeverése!
Köszönöm mindenkinek.
#4 Végül mégis az alsó képet kezdtem el, ha kész van, feltölthetem, ha szeretnétek. Szerintem egy pár napig el fog tartani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!