Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan zajlik egy múzeumba...

Hogyan zajlik egy múzeumba történő belépés?

Figyelt kérdés
először mennék majd a szépművészetibe, és kíváncsi vagyok hogy zajlik. utoljára nagyon kicsiként voltam múzeumban, már nem emlékszem. ott kell jegyet venni vagy online? kérnek személyit? stb

#szepmuveszeti muzeum
2021. jan. 8. 17:48
 1/5 A kérdező kommentje:
ja meg mivel kell fizetni?
2021. jan. 8. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

hát nem bonyolult... bemész és rögtön a pénztárhoz érkezel, veszel jegyet (készpénz v. kártya) és mehetsz tovább. Kis térkép van a szórólapon.

Ám most sajnos zárva. Bárcsak már vége lenne ennek a virusidőszaknak!

Nagyon jó hely a Szépművészeti, vagy Bp, legjobb helye, sokszor vagyok ott.

Addig is, míg végre újra kinyit, digitálisan lehet ismerkedni [link]

2021. jan. 8. 18:05
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:) igen én is alig várom már hogy kinyisson
2021. jan. 8. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Én gyerekkoromban jártam sokat múzeumba, de már elmúltam 50... Arra emlékszem, hogy sok helyen belépéskor fel kellett venni vékony textilből készült védőpapucsot, azt a múzeum adta. És csendben kellett lenni. Ha csoportosan mentünk, volt tárlatvezető. A hangulat máig megmaradt bennem.

Gondolom, manapság is így működik.

2021. jan. 8. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Manapság nem kell felvenni védőpapucsot, max kastélykoban. Amúgy ahogy az első írta bemész megveszed a jegyet lerakod a nagyobb táskád kabátod ha van a ruhatárba és mész megnézni a tárlatot.:)
2021. febr. 18. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.