Hogyan kezdjek bele a színészkedésbe? (Bővebben lent.)
Néhány éve járok színjátszó szakkörre, és nagyon szeretem, ezzel szeretnék foglalkozni a jövőben. Tudom, hogy sok akadályozó tényező van, köztük a szorongásom, így az első mellékkérdésem talán az lenne, hogy szorongással mennyire érdemes belefogni? Előbb csökkentsem a minimálisra?
Sokat gondolkodtam azon is, hogy elkezdem itthon, színházban, majd néhány év után külföldre mennék film castingokra, és hasonlók, ugyanis az itthoni filmipar nem a szívem csücske. Ez elég nehézkes, nem élem bele magam túlságosan, ezért is kérdezem előbb meg itt a dolgokat, hogy jobban képben legyek:
Mennyi az esélye, hogy kint sikerül befutnom és kapok munkát színészként? Kint is először színházzal kellene kezdenem? Esetleg először próbálkozzak külföldön, vagy ez teljesen felejtős? Itthon - és külföldön egyaránt - mennyire fontos a szép énekhang, az, hogy tudjak énekelni?
Mindazonáltal elég különös, hogy szorongós, introvertált emberek miért akarnak extrovertáltaknak való szakmát választani...
Mintha a csípőficamosok feltétlenül balerinák szeretnének lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!