Wattpadon hogyan fognak az emberek rátalálni a történetemre?
Figyelt kérdés
Elkezdtem írni egy Harry Potter fanfictiont de fogalmam sincsen hogyan is fognak erre ratalani emberek( természetesen megadtam kulcsszavakat). Mielőtt meg felreertenetek nem azért írom a sztorimat hogy minél többen elolvassák, de ha már megírom akkor nagyon örülnek neki hogyha ezt tényleg megtalálnak emberek és elolvasnák :)2020. dec. 28. 15:34
1/15 anonim válasza:
Hiredsd különböző csoportokban, adj meg minél több kulcsszót, esetleg kérd meg az ismerőseid, hogy olvassák vagy ajánlják másoknak.
Esetleg kérj róla itt véleményt, akkor biztos elolvassák páran.
Egyébként meg várj. Légy türelmes és ha jó a sztori, akkor egy idő után úgy is jönni fognak sokan.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Esetleg lenne kedved elolvasni? Meg nagyon rövid a sztori, 1 fejezet, kb 800 szó.
2020. dec. 28. 16:02
4/15 anonim válasza:
nem olvasunk wattpadot:élőben kéne kézbe fogni-mint egy átlagos könyv formátumot-a papírnak van még súlya-ezt meg ellopják....
5/15 A kérdező kommentje:
2020. dec. 28. 16:54
6/15 anonim válasza:
Először is figyelmedbe ajánlom ezt a linket:
Addig nem szeretnék beleolvasni, mert ez elég zavaró.
7/15 anonim válasza:
Pfff pont Krisz Nádihegedű 😀 hagyjad már. Nehogy attól a harácsolós, nagyképű, senkitől elolvass valamit is 😀 úristen!
8/15 anonim válasza:
Megint itt vagy? :D
Mi a bajod a nővel már? Előzőleg leírtam mindent.
A link nem neked szól, úgyhogy megnyugodhatsz.
9/15 anonim válasza:
Nyugodt is vagyok 😀 adj neki pénzt, azt jólvan 😀
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, hasznos volt! Azt hiszem kijavítottam a központosítási hibákat a szövegben.
2020. dec. 28. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!