Egy stílusos rajzot/festményt vagy inkább a fényképzerőt bírjátok jobban? Mire van inkább kereslet?
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 08:10
1/5 anonim válasza:
A rajznál és a festménynél rengeteg olyan ágazat van, ami számomra nem reális (pl. Anime stílusú rajz).
A fotóknál a valóságot mutatják be csak teljesen más szögből. Így ez az ami a legjobban vonz. Elöbb megnézek egy fotót, mint egy rajzot/festményt.
2/5 anonim válasza:
Én kérnék egy pontosítást, mert az elütés miatt nem egyértelmű: fényképszerű/fotorealisztikus rajzolt/fesetett alkotásra gondoltál kérdező szemben egy valóságtól valamennyire elemelt művel? Vagy konkrét fényképre?
3/5 A kérdező kommentje:
Rajzol van szó! Nem fényképről!
2020. dec. 28. 16:41
4/5 anonim válasza:
Köszi. Ezek szerint az első benézte.
A fotorealisztikus ábrázolással piszok népszerű lehet az ember szociális médián. A többsége viszont a valóság teljesen azonos leképezése, ezért számomra teljesen üresek ezek a képek. Én inkább azokat a műveket preferálom, amelyeknek van valami egyéni látásmódja, stílusa esetleg mondanivalója.
(Amúgy ha már ide keveredett a fotográfia: abból is :P)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is unalmasabb a fotó szerű rajz. Azt egyszerűbben meg lehet oldani. De a stílusra rá kell taláni. Nem rajzolhatsz le egy fényképet csak úgy. Kell vmi egyedi karaktert is mutatnia
2020. dec. 28. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!