Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol találok pigmentet ami...

Hol találok pigmentet ami Magyarországra is szállít?

Figyelt kérdés

El is szeretném adni az elkészült festéket, úgyhogy lightfast adat is szükgséges, natúr pigmentek elonyben, de nem gond ha szintetikus

Az earthpighments.com ról szerettem volna rendelni, mert nagyon kedvezo árban vannak, de sajnos nem szállítanak eu ba, ugy emlekszem egyszer az oldal írt ki egy linket, ami ugyanúgy az ovek, de az eus, ezt most nem találtam

2020. dec. 26. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Én itt szoktam vásárolni:

[link]

2020. dec. 26. 15:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, sokat segítettél

Milyen árban vannak? Nem látom ki írva, sem a pigment adatokat

2020. dec. 26. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:

15:24-es vok.

Az ár mennyiségfüggő, én kicsiben szokok vásárolni.

Mely összetevőkkel készíted a festékeid? Ipari titok?

2020. dec. 26. 16:30
 4/5 A kérdező kommentje:

100-200g kb mennyi?

Még most kezdtem, úgyhogy nincs egy bevett receptem

2020. dec. 26. 17:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 15-30-50 grammokat szoktam venni. Nagyobbról, esetleg gyári ksizerelésűről nincs infóm.

Ha nincsenek receptjeid, akkor Kurt Wehlte: A festészet nyersanyagai és technikái c. könyvét javaslom kiindulásnak. Alapozásról ikonfestészettel foglalkozó könyvekben is írnak.

Jó munkát!

2020. dec. 26. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!