Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Retro rádió zenejéje miért...

Retro rádió zenejéje miért változott meg-már nem adnak 50es 60as évek zenéit-közbe az olyan korúak telefonálnak be?!?

Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 13:04
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
vannak jó zenék a retrón és a Léid beck is kétszámos:a give me just a little smile is az övék buli a klipp kedveskedő-adhatnák...de igazán a 50-60as éveket sajnálom ha pl a tv-ben tudnak 30-60as évekig jó fekete fehér múvit adni(tegnap ment liliomfi!;) akkor ez mér nem megy rádión?!?(ugye szeretnék h a nemzeti kincseket régi szárokat magyar szinten ismerjük-nyomatják!)akkor ez lehetne-rádión is....harangozó Teri esetleg Mikes éva...egy egy dalát...vhogy keveslem a repertoárt
2021. jan. 2. 13:56
 12/36 anonim ***** válasza:
81%

10-es vagyok.

Igazad van, mehetnének ezek a nagyon régi magyar és külföldi dalok. Pláne, amelyek maradandók, korszakalkotók. Retró Rádión belül, akár egy külön műsorsávban.

Ja, még ezt hiányolom, hogy alig készítenek változatos tematikájú műsorokat a rádiók szerkesztői.

De, ahogy írtam is, valószínűleg a magas jogdíjak lehet az ok. De, látható vagy még inkább hallható: ha nincs elég pénz, akkor színvonalas zenei kínálat és változatosság sincs.

Versengenek, erőlködnek ezek a rádiók, de minek...Hasonlóképp érvényes ez egyébként a tévécsatornákra is.

2021. jan. 2. 18:45
 13/36 A kérdező kommentje:
nemértem-hihetetlen magas szinten indult-és kicsit elszürkült nagy utcai táblás hirdetések miegymás....aztgondoltam pártapparát áll mögötte...amúgyis többet vagyunk otthon+idősek akik magányosok azoknak tv +rádió....mindegy
2021. jan. 2. 19:26
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Ízlés dolga, de szerintem az egyetlen igényes és változatos zenei műsor a Poptarisznya. B.Tóth műsorán érződik, hogy pont nem a meglévő kupacból akar választani, hanem dolgozik a műsorral.

Egyébként észrevettétek, hogy betelefonálós, kívánságműsor-szerű műsoroknál mindig milyen pontosan az utolsó szóra jön ki a zene intrójának a vége és az énekes első szava? Mintha az egész felvételről lenne összevágva.

2021. jan. 2. 22:42
 15/36 A kérdező kommentje:
meg nagyjából ugyanazok a betelefonálók ugyanaz a kör...én Dévényi Tibibácsit szerettem aki a gyerekeknek hozta a sót....8nálam btóth belebeszélős-de egyedi tény-egyszer volt egy jó műsora!)többször sms-eztem a retrónak balesetnél oriási dugónál-vagy összevágták vagy szartak rá....-szerintem a zene szinvonala az induló 95százalékról 65-70re esett...mindegy,szerintetek?!?
2021. jan. 2. 23:17
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

"btóth belebeszélős-de egyedi tény"

Hát igen... egyébként ezt sokan nem szeretik, de hogy megvédjem: egyrészt ő alapvetően DJ, másrészt muszáj valamit beleszőni a zenébe, mert nem mehet le egy az egyben egy szám. Általában rákevernek valamit az elejére vagy a végére, de ő legalább nem pofázik bele egy jó intróba, énekszólamba, stb. Nem tudom, én bírom a stílusát. :)

Dévényi Tibi bácsi is élő legenda, de nekem mindig az az érzésem, mintha megszenvedne minden egyes mondattal. Mintha a mondat elején még fogalma nem lenne, hogy fogja befejezni, és ez valahogy érződik is. Nem bántásból, ez teljesen egyéni szubjektív dolog. :)

(Bocs az offért.)

2021. jan. 2. 23:31
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként észrevettétek, hogy betelefonálós, kívánságműsor-szerű műsoroknál mindig milyen pontosan az utolsó szóra jön ki a zene intrójának a vége és az énekes első szava? Mintha az egész felvételről lenne összevágva."

Erre a válasz az, hogy azért, mert valóban össze van vágva.:) Ma már jellemzően csak a hétköznap 6-10 óra közti műsorsáv élő, a többi úgynevezett csúsztatott élő, ami azt jelenti, hogy van ideje a műsorvezetőnek összevágni a műsort úgy, hogy minden passzoljon.:)

https://www.youtube.com/watch?v=1OVisJpPj3c

2021. jan. 3. 13:01
 18/36 A kérdező kommentje:
és 6-10ig tart a nőkkel undorítóan ocsmányul beszélő mŰsör vezető úr müsora....(mintha minden nő Kbetűs lenne vagyis a párbeszed után arra a nívóra szintre kéne őket eljuttatni-nekem sajnos ez jön át...)
2021. jan. 3. 13:12
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Amit írtam, az nem csak a Retróra igaz, hanem kb. az összes zenés kereskedelmi rádióra. A legszebb az egészben, hogy ha nem tetszik, nem hallgatod.
2021. jan. 3. 13:23
 20/36 A kérdező kommentje:
ja csak nem át valami zene(úgymond "fenti kapcsolat")az autóba,szerintem mindannyian hallgatunk vezetésközben vmit...idáig ez volt a legtütrhetőbb most ha esetleg reggel 6és 10között megyünk akkor klasszik-ded ettől függetlenüla nőkkel alpári ledegradáló stílusban sem kéne beszélni-mert az ott hallottak ragadósak....)
2021. jan. 3. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!