Retro rádió zenejéje miért változott meg-már nem adnak 50es 60as évek zenéit-közbe az olyan korúak telefonálnak be?!?
10-es vagyok.
Igazad van, mehetnének ezek a nagyon régi magyar és külföldi dalok. Pláne, amelyek maradandók, korszakalkotók. Retró Rádión belül, akár egy külön műsorsávban.
Ja, még ezt hiányolom, hogy alig készítenek változatos tematikájú műsorokat a rádiók szerkesztői.
De, ahogy írtam is, valószínűleg a magas jogdíjak lehet az ok. De, látható vagy még inkább hallható: ha nincs elég pénz, akkor színvonalas zenei kínálat és változatosság sincs.
Versengenek, erőlködnek ezek a rádiók, de minek...Hasonlóképp érvényes ez egyébként a tévécsatornákra is.
Ízlés dolga, de szerintem az egyetlen igényes és változatos zenei műsor a Poptarisznya. B.Tóth műsorán érződik, hogy pont nem a meglévő kupacból akar választani, hanem dolgozik a műsorral.
Egyébként észrevettétek, hogy betelefonálós, kívánságműsor-szerű műsoroknál mindig milyen pontosan az utolsó szóra jön ki a zene intrójának a vége és az énekes első szava? Mintha az egész felvételről lenne összevágva.
"btóth belebeszélős-de egyedi tény"
Hát igen... egyébként ezt sokan nem szeretik, de hogy megvédjem: egyrészt ő alapvetően DJ, másrészt muszáj valamit beleszőni a zenébe, mert nem mehet le egy az egyben egy szám. Általában rákevernek valamit az elejére vagy a végére, de ő legalább nem pofázik bele egy jó intróba, énekszólamba, stb. Nem tudom, én bírom a stílusát. :)
Dévényi Tibi bácsi is élő legenda, de nekem mindig az az érzésem, mintha megszenvedne minden egyes mondattal. Mintha a mondat elején még fogalma nem lenne, hogy fogja befejezni, és ez valahogy érződik is. Nem bántásból, ez teljesen egyéni szubjektív dolog. :)
(Bocs az offért.)
"Egyébként észrevettétek, hogy betelefonálós, kívánságműsor-szerű műsoroknál mindig milyen pontosan az utolsó szóra jön ki a zene intrójának a vége és az énekes első szava? Mintha az egész felvételről lenne összevágva."
Erre a válasz az, hogy azért, mert valóban össze van vágva.:) Ma már jellemzően csak a hétköznap 6-10 óra közti műsorsáv élő, a többi úgynevezett csúsztatott élő, ami azt jelenti, hogy van ideje a műsorvezetőnek összevágni a műsort úgy, hogy minden passzoljon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!