Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Kalligráfia - meg lehet...

Kalligráfia - meg lehet tanulni egyénileg?

Figyelt kérdés

Van egy Manuscript kalligráfia készletem, mely tartalmaz kettő tollat, négy tollvéget, tizenkettő tintát (elnézést, nem vagyok tisztában az eszközök nevével, ha valaki külön leírná, azt megköszönném) és egy kis szerkezetet, amely áll egy olyan darabból, mint amiben a tinta van, valamint egy kihúzhatós kis nyélből. Ezt nem tudom mire kell használni.

A kérdésem az lenne, hogy egyénileg (jelenleg nem szeretnék tanfolyamra beiratkozni, még gimnazista vagyok, és nyilván ebben a vírusos időszakban nincsenek is ilyen lehetőségek) meg lehet-e tanulni ezt a művészetet, valamint használhatóak-e az előbb felsorolt tollak.

Aki tippeket is adna, annak külön megköszönném.

2020. nov. 26. 18:35
 1/1 anonim válasza:
meglehet :) én magam is meg tanultam... ha szépen rajzolsz menni fog, mert kb nekem is úgy ment, hogy a betűket nem írtam, hanem rajzoltam és egy idő után bele jöttem, nézegettem képeket, videókat és euztán már egyszerű volt
2021. jan. 11. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!