1/7 anonim válasza:
Ha nincs ismerős, aki ezt el tudja intézni neked, akkor borsos áron magánkiadással.
2/7 anonim válasza:
Ha nem volt már 18-szor a kérdés...
3/7 B.egyedi válasza:
Neked kéne?milyen típusú,tartalmú bérekről lenne szó?
4/7 anonim válasza:
Milyen verseid vannak? Ha jók, kiemelkedőek, akkor talán könnyebb dolgod lenne, ha próbálkoznál különböző kiadóknál. E-mailben, telefonon, akárhogy.
Küldenél nekem 1-2 verset? Csak kíváncsi vagyok, milyeneket írsz. :)
5/7 anonim válasza:
én is próbálkozok: elvileg vallásos kiadónál próbálkoztam vallásos vagyok sajtá könyvüket sem adják ki-nem éri meg -amit ajánlottak:online blog(online kiadó)-300/400e. a kiadási költség-500darab esetén utána el kell adnod-azt a felgyülemlett mennyiséget----
6/7 anonim válasza:
nincs rá érdeklődés-azt mondják(vagy a beavatottak")miatt nem érdemes
akiknek pörög ez a szekér(belsős körök:Lackfi,Varró,Tóth....azt még egy csomó másik...)
7/7 anonim válasza:
amúgyis a verseskönyvet-már csak-olvasni kell-az már egy kész termék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!