Van egy vázám, ami elvileg ér valamennyit (80 ezer körül), hogyan lehetne megtudni mennyit ér valójában és hol lehet eladni?
Figyelt kérdés
Az ilyen tárgyaknál is olyan, mint az ékszerészet, hogy van valami szakértő, aki megmondja mennyit ér? És beveszik valahol?2020. nov. 18. 11:21
1/4 anonim válasza:
Értékbecslőnek hívják - de ingyen nem fogja megmondani neked...
Műtárgyas helyeken keress ilyet...
Értékesebb festmények esetén a galériák szoktak ingyenes értékbecslést ajánlani, de nem tudom, ilyen olcsóbb váza esetén mi a helyzet...
(műtárgyi szinten értem az "olcsóbb"-at)
2/4 A kérdező kommentje:
Ó, a fene... Értem, köszi a választ. Sajnos nem vagyok otthon műtárgyak terén, majd utánanézek hátha van értékbecslő ismerősöm.
2020. nov. 18. 11:40
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Beviszed egy bizományiba. Ott megmondják, hogy mennyiért vennék be.
Ha kevesled, akkor nem hagyod ott, hanem felteszed pl. a galeriasavaria oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!