SzfÉ-sek miért tüntetnek valójában a(dolgozók,adófizetők)pénzén?!? ha már jelentkeztek és felvették Őket(kiket?!?)akkor miért nem tanulnak(vminek?!?) érti más is?!
Nem mindegy hogy a tanaraid szabadon tanitjak azt, amire teged felvettek, vagy pedig egy sertett, frusztralt, kereszteny kuldetestudatos fidesznyik altal vezerelt 'alapitvany' mondja meg nekik mit kell tanitani, mindezt egy ex-katona vezenylete mellett aki maximum tavolrol ugatja a szinhazat.
Ha ezt nem erted (vagy nem akarod erteni), akkor ugyis mindegy, majd menj sorbaallni az ujabb zsak krumplidert.
"a többsége tüntet-legalábbis ezt a képet festik-magukról...."
A tüntetés nem egyenlő a nem tanulással/dolgozással. És nem, nem festik ezt a képet. Kifejezetten hangsúlyozzák, hogy az oktatás folyik, az órák mennek, a félév követelményeit teljesítik. Erről közleményt is adtak ki, és bíróságon is kérik az ehhez való joguk biztosítását.
Hogy helyes-e, amit csinálnak? Jogilag nem tudom megítélni, nem értek hozzá. Emberileg megértem őket.
"láttam a benti folyosókon alvó képeket"
Mert többen nem mennek haza, vagy a kollégiumba. Attól, hogy ott alszanak (láthatóan egy tantermet rendeztek be erre a célra), még óráig lehetnek.
"a ki nem vitt kukákat(szemetet..)vmit elfoglaltak ami nem az övéké"
A kukák kinn vannak, hova kellene kivinniük? Én azt látom a képek alapján, hogy ezek között a tábori állapotok között is szelektíven gyűjtik a szemetet. Némi rendetlenség valóban látszik a képeken, de ezzel kampányolni egy EP meghallgatáson elég gáz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!