Miért utálják sokan a Poet.hu-t?
Többek által visszaigazolt véleményem az, hogy a Poet.hu oldalán mérésekkel egybekötött, cinikus emberkísérlet zajlik. Ha nem akartok benne részt venni, ne publikáljatok oda. Ha már megtettétek, meneküljetek, amig nem késő. Érzékeny adatokat ne adjatok meg, illetve mielőbb töröljétek onnan azokat.
Ezen túlmenően sincs sok értelme a verseiteket feltenni, mert arra csak szivecskékkel tűzdelt ömlengéseket kaptok, nagyon ritkák az őszinte kritikák.
Mint szerzőket pedig a moderátotok (tisztelet a kivételnek) huszadrangú kis senkikként kezelnek a maguk megfáradt, kiégett gyógypedagógusi modorában.
Olykor beépített provokátorokon keresztül tesztelik a tűrőképességed, akik következmények nélkül mocskolhatják versedet, alázhatják személyedet. Mindezt folyamatosan mérik, és erről részletes statisztikákat készítenek.
Úgyhogy az a tanácsom, hogy nagy ívben kerüljétek a poet.hu oldalát.
Hangsúlyozom, ez egy vélemény, a döntés a tiétek...
"17/18-ra reagálva:"
17 vagyok, de a 18 nem én voltam. 14-17-ig vagyok én.
"nagyon ritkák az őszinte kritikák."
Meg most nem azért, de a sarki fűszeres őszinte kritikájával mit érsz? Honnan vesszük, hogy ő ért hozzá?
27es vagyok természetesen az oldal nem amatőr úgy értettem, ők amatőröknek szeretnének lehetőséget adni.
(úgy tudom van az oldalon 1-2 nevesebb, komolyabb vers iró is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!