Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek mennyit èrnek...

Szerintetek mennyit èrnek ezek a könyvek?

Figyelt kérdés

Rengeteg règi könyvünk van. Még apukám vásárolta fel nagyon règen azzal a szándèkkal, hogy ezek egyszer mèg sokat fognak èrni.

Most olyan könyvekre gondolok amelyek règen pl 80ft volt. Vagy 20ft. Ez akkoriban ugyebár mèg sok pènznek számított. Nagyon jó állapotban vannak ahhoz kèpest amilyen règiek. Vannak híresebb, ismertebb könyveink is.

Irok pár könyv címet ami most így random találok.

Dèkány András : S.O.S Titanic! Móra Ferenc könyvkiadó

Budapest 1974

Ez 9Ft volt a hálján van ráírva

H. Melville: Moby Dick A fehér bálna 1973

Teknő Péter: Roppanak a sapkarózsák Móra Ferenc könyvkiadó Budapest 1974 14ft

Rejtő Jenő : Az elveszett cirkáló

850ft

Jókai Mór Összes Művei 47

Enyim, Tiéd, Övè 1.

Budapest 1911

Jókai Mór: Fekete gyèmántok

Budapest 1949

Benedek Elek : Falusi bohèmek

Kelecsènyi László: Karády Katalin 20ft

Jókai Mór: A szerelem bolondjai 17,50ft

Tóth Bèla: Móra Ferenc betűösvènyein 35ft

Nemre István: Mögötted a halál 79ft

Na hát írtam egy jópárat. Nem válogattam ki amit elől találtam a szekrènybe azokat vettem ki.

Ha valaki olyan írna aki èrt hozzá azt nagyon megköszönnèm.

2020. szept. 17. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából semmit, pár száz forintokat. Nem ritkaságok, nem különösebben keresettek, tömegesen voltak nyomva. Oké, A Moby Dickre meg a Rejtőre lehet, hogy rányomna az antikvárium egy 1500-2000-es árat (bár a Rejtő igencsak rövid könyv), de megvenni azt is pár százért vennék.
2020. szept. 17. 18:56
 2/10 A kérdező kommentje:

Illetve van egy Superman IV Die Welt Am Abgrung játèk kazetták is. Tokkal együtt van meg. Nèmet.

Cannon VMP

Taunusstrasze (umlautos a-val) 51

8000 München 40

A kezetta kivülről sèrtetlen mèg a vonalkód is rajta van. A tokja van egy kicsit eltörve az alján.

2020. szept. 17. 18:58
 3/10 A kérdező kommentje:

1.Köszi a választ

Ès honnan tudhatom meg hogy a többu könyv èr e valamit mèg van egy jópár és lehet van olyan amiből kevés van már meg vagy nem tudom.

2020. szept. 17. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb könyvet bizonyos idő után újra kiadják, úgyhogy nem nagyon fogtok bankot robbantani. :)

Az S.O.S. Titanic-ot moly.hu-n használtan megtalálni 100 forintért, a moby dicket régikönyvek.hu-n 540 forintért.

A Teknő Péter is 100-400 forint használtan.

A Rejtő legújabb kiadása nálunk a könyvesboltban 1999.- , de használtan 700-800 forintnál többet nem hiszem, hogy bárki ad érte.

A többit is végig tudod zongorázni, moly.hu, könyvesboltok online árai alapján. De igazából a legjobban akkor jársz, ha az egészet beviszed egy antikváriumba, mert egyesével életed végéig árulhatod őket.

2020. szept. 17. 18:59
 5/10 A kérdező kommentje:

Eh azért reménykedtem hogy egy kicsit èrtèkesebbek ezek a könyvek xd

Köszönöm neked is a választ.

2020. szept. 17. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nemrég vettem egy hölgytől aki árulta a neten a Jókai Mór összes műveit, ami 43 könyvből állt. 9000 forintot kért érte. Gyönyörű állapotban van, sosem olvasta.
2020. szept. 17. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a könyvekben nincs nagy pénz, főleg, hogy egyre kevesebbet olvasunk.
2020. szept. 17. 19:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyre kevesebb az igény a kultúra eme szintjére,sajnos vhogy a fiatalok számára az idősebb generációról nem öröklődik át se a könyv szeretete.....
2020. szept. 18. 10:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Az olvasás nem menő,én is csak fogom de probLom....
2020. szept. 18. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:
A könnyek
2020. szept. 18. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!