Fontos anatómiát tanulnom, hogy jobban tudjak embert rajzolni?
Figyelt kérdés
Nem akarok csontvázakat meg bőr nélküli embereket nézni ( még illusztrációkat se).
Meztelen embereket se. Engem nem érdekel, hogy rajzolja le valaki egy csávó péniszét és szerintem mást se érdekelne.
2020. szept. 8. 21:36
1/5 anonim válasza:
Ahhoz, hogy az embert arányosan rajzold, nem kell minden kis porcikájának az anatómiáját ismerned. Ha te nem szeretnél csontvázt rajzolni, akkor nem kell azt tanulmányoznod, stb. Viszont az alapokat meg kéne tanulnod(ha tényleg jó végeredményt szeretnél elérni). Pl. hogy a fej mekkora a testhez képest, a törsz mekkora, ilyenek. És ne csak a legelső pinterestes oldalról tanuld be, járj utána kicsit jobban, hisz az a biztos.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok élethű képeket emberekről, csak karaktereket tervezni. Nem csak az a jó, ha lemászik a vászonról.
2020. szept. 8. 21:50
3/5 A kérdező kommentje:
Amúgyis az alapokat már tudom.
2020. szept. 8. 21:53
4/5 anonim válasza:
Ha ennyire ellene vagy és elhatároztam, hogy eleget tudsz már, akkor miért kérdezed meg (vagy legalábbis miért reagályz ennyire agresszíven, ha nem téged igazolnak)?
Meg kell ismernem a szabályokat, mielőtt megszeghetned őket.
Jobb művész akarsz lenni? Hát akkor hajrá, és fejleszd magad. Anatómiaval, stílus gyakorlatokkal, bármivel. Próbálj ki új dolgokat, készíts olyan dolgokat amik kihívást jelentenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!