Tudtok/ismertek legális grafitis falakat?
Figyelt kérdés
Győrben illettve nyugat dunántúlon érdekelne főleg2020. aug. 10. 23:11
1/3 anonim válasza:
Veszel egy házat és az utcára néző falon kívül a többit olyanra fújod amilyenre akarod.
2/3 anonim válasza:
Én egyedül a filatorigáti legál graffiti falról tudok, ami viszonylag messze van Győrtől, de abban vagyok biztos, hogy még működik. Többet nem ismerek, arra nem én vagyok az embered. Ha kertes házban laksz, akkor OSB lapból lehet összehozni egy jó falat, csak olyan emberre bízd rá a megépítését, aki úgy meg tudja csinálni, hogy bírja a vihart. :D
Én amúgy kertes házban egy kis raktár szerű kunyhót használok, ami olyan, mint egy szoba, szóval elég nagyot kell elképzelni, de a oldal hosszához lehet teszek hozzá még OSB lapokat.
Jó fújást, ha majd tudsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2020. okt. 8. 03:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!