Mi a véleményetek Aranyosi Ervin verseiről?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert én fűzfapoétának tartom, és ezzen nem is lenne baj, de egyre több helyen láttam. Például ballagási meghívókon, virágcsokrok szalagjain, meglep, hogy így terjed.2020. aug. 2. 10:25
1/9 anonim válasza:
Szerintem elég erőltetettek a rímei, nekem személy szerint egy-két jobb versét leszámítva nem tetszenek.
2/9 anonim válasza:
Én sem szeretem, még költőnek sem tartom, csak egy futtatott, felkapott rímfaragónak.
3/9 anonim válasza:
Nekem konkrétan viszketnem kell a verseitől. Giccsesek, sziruposak, ájtatoskodóak, az eredetiség vagy a tehetség legkisebb szikrája nélkül. Aki ezt költészetnek tartja, az nem olvasott még életében (jó) verset.
4/9 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóan gondolom, de úgy látom, sokan nagyon sztárolják.
okt. 12. 19:33
5/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy ilyen sokára reagálok, nem nagyon léptem be hosszú ideig.
okt. 12. 19:33
6/9 anonim válasza:
én most olvastam első versét a süniset, nem vagyok irodalmi szakember, de nekem így is tetszett
7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom ennyiből, hogy sünis, de gondolom, olyan a stílusa, mint a többinek.
okt. 13. 23:47
8/9 anonim válasza:
Aranyosi Ervin: A süni panasza nem tudom mennyire fűzfapoétaság, de laikusként nem hangzott rosszul
9/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi.
okt. 14. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!