Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ha elviszem egy nagyon színes...

Ha elviszem egy nagyon színes festmény képét pendrive-on, akkor kinyomtatjàk nekem egy adott helyen?

Figyelt kérdés

Szóval nekem nincs itthon nyomtatóm, de nagyon tetszik egy festmény, amit ki szeretnék nyomtatni fotópapírra, és bekeretezni. Tudom, hülyén hangzik, hiszen, ha tetszik, akkor miért nem veszem meg? Azért, mert nagyon drága, és nincs rá pénzem, de nyilván ha lesz, akkor fogok venni a művésztől egy képet.

Szóval fognak nekem nyomtatni festményképet, ami ráadásul nagyon színes? Vagy nem szabad nekik?

2020. aug. 1. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Ki. Csak tudd megfizetni.

Habár, ha jogvédett, akkor nem.

2020. aug. 1. 22:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Miért? Előtte ràkeres az ott dolgozó, hogy jogvédett-e?
2020. aug. 1. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Kinyomtatják, de azon ne lepődj meg, hogyha a nyomat minősége nem olyan lesz, amilyet elképzelsz. Ha kis méretű kép, akkor irtó pixeles vagy homályos lesz, szóval érdemes erre is figyelni.
2020. aug. 2. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!