Azzal mit érek el, ha más rajz stílusát át rajzolom az enyémre?
bár a dízájnerség(művészet )is már annyira szabad ággá válhogy nincs ottse semmiféle megkötés-hát ki tudja...
bár ha jól meggondolom a nagy művészeket is a különbségek választották el egymástól-stílus különbségek-az alapján ismertél rá egyikre másikra..
Ha sokat másolsz egy stílust, előbb-utóbb beépül a sajátodba, ezért is lehet jól felismerni a hobbiból manga stílusban rajzolóknél, hogy milyen mangákat, animéket szeretnek, mert olyan vagy ahhoz nagyon hasonl stílusban rajzolnak.
Vagy nem értem a kérdést, fanartot rajzolnál? Tehát, teszem azt, megtalálod mondjuk a Tonton Friends képeit, de a saját stílusodban rajzolod le? Teljesen oké, egy csomóan csinálják, csak jelöld, hogy fanart.
Amúgy meg nagyon sok művészeti kor a stílusmásolásról szólt, nézt csak rá a reneszánszra!
Attól függ milyen pálya van kitűzve.
Pl animátorok esetén hasznos ha kaméleon vagy. Ott nem kell egyedinek lenni, csak hozzák neked hogy na tessék ez az, csináld. És 100%ban reprodukálni kell, mintegy kilépve önmagadból.
Illusztrátor viszont pont a felismerhető stílusából él, és jó ha a munkáit bárhol felismerni.
Fanartnak nem nevezném. Az nálam részletesebb,de lehet az is, csak inkább sketch.
Az animátorról ezt nem tudtam. Akk ha animátor leszek akk nem használhatom a saját rajz stílusomat? Le kell másoljam másét?
Igazából nincs vele bajom,de kicsit fura. Akkor minek kell az animátor egyetemre egyedi rajz stílus?
Még nem tudom h mi leszek. Változni fog az érdeklődésem. Vagy ahogy hozza a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!