A mona lisa vagy a simply olajfesték a jobb? 12 darabos készletből melyik éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Ajándék lesz a lányomnak, mert szeret festeni, eddig viszont csak akrilt és akvarelt használt viszont szeretné kipróbálni az olaj festéket is. Szerintetek melyik a jobb? Melyiket tudná jobban használni?2020. júl. 28. 09:51
A kérdező szavazást indított:
Mona Lisa Olajfesték
Simply olajfesték
1 szavazat
1/1 anonim válasza:
Szerintem nézzetek róla videót, illetve más márkákról is nem vagyok jártas az olaj festésben. De ha valami érdekel mondjik egy grafitceruza vagy valami akkor mindig nézek róla egy videót youtubeon ahol bemutatják a terméket. (véletlen szavaztam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!