Budapesten szeretnék kórusba járni. Ötletek?
Figyelt kérdés
Kórushoz szeretnék csatlakozni Budapesten, de nem tudom, merre kéne keresgélnem, illetve milyen kórusok vannak, aki jár valamilyen kórusba, hol találta? Nekem nincs olyan ismerősöm, aki járna, így az kilőve, hogy ismerős által. Amúgy nincs nagy kórustapasztalatom, tehát nem valami nagyon magas szintű kórusba szeretnék csatlakozni, még kicsiként jártam sokáig kórusba illetve zeneiskolába, a zeneérzékem jó. 27/N2020. júl. 25. 16:23
1/2 anonim válasza:
Helybéli templomoknak biztos van.
2/2 anonim válasza:
Én nem tudok énekelni, viszont évek óta szeretnék létrehozni egy olyan amatőr jelmezes adventi-karácsonyi kórust, mint a karácsonyi filmekben.
Korodbeli srác vagyok.
Ha érdekelne a dolog, írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!