minek venne meg bárki is ilyen képet? Hát pl. nézni,mint ahogy általába a képeket szokás.
Jaj,hallottam már túltelített a piac....el is szomorodttam.:( És mondjuk,ha képregényként csinálnék ilyet?
Amúgy csatlakozom, tényleg sokan rajzolnak ilyet, mutass egg osztályt (jó, ne villamosmérnöki szak legyen:D, fogadjunk, hogy találok neked 2-3 embert, aki ilyeneket rajzol. A mi osztályunkban is van, általában lányok, mindig rájuk jön ez az "elvontság" és ilyen könnyező fejeket meg smároló embereket rajzolnak, alá meg mennek az épületes angol bölcsességek tele nyelvtani hibákkal...
Na mindegy, szóval csak azt akartam mondani, hogy ilyen sok van. Egyébként gondolom te is lány vagy.
Amúgy én se hinném, hogy vennék ilyet, ha lerajzolnál nekem egy gyönyörű sportkocsit, pl. egy Deloreant valami fantáziafényezéssel, akkor azon már lehet, hogy elgondolkoznék...:D
De egyébként szép rajz!
köszönöm köszönöm!A kiadókkal már próbálkoztam,maga a képregényre azt mondták,hogy lehet ne valami jövője!A történetét nem én írom és lassan halad......
Igen valóban lány vagyok,és kocsit is tudok rajzolni.Bármit letudok másolni, csak a fantasy a kedvencem! Na majd lerajzolok neked egy kocsit,hogy lásd ez is megy!!:D:D
Szerintem esélytelen. Egyrészt nagyon sok gimiske csinál még ilyeneket, akik aztán általában kinövik, másrészt ennél magasabb szinten is. Ez a grafitos technika meg annyira nem profi, láttam ilyesmiket profi szinten, de azok színesben, akvarellel, filccel, tustollal voltak megrajzolva.
Még nagyon sokat kell fejlődnöd ahhoz, hogy ebből pénzed legyen és reméljük a legjobbakat, hogy mire technikailag majd ott tartasz már mást is fogsz rajzolni, nem csak ilyesmiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!