Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Aki járt már portré fotózáson!...

Aki járt már portré fotózáson! Hogyan zajlott?

Figyelt kérdés
Hamarosan részt veszek életem első portré fotózásán. Felvettem a kapcsolatot a fotóssal, de időpontom még nincs. Le tudnátok részletesen írni, hogyan zajlik ez? Kültérit szeretnék. A fotóssal közösen mentetek a helyszínre, ha igen, hol találkoztatok? Már a ruhába mentél/kültérinél ugye eleve a ruhában mentél? Akkor is ha habos szoknya? Milyen volt a hangulat, sikerült feloldódni? Bámultak emberek? Mennyi borravalót illik adni?

2020. júl. 2. 16:14
 1/1 anonim ***** válasza:

majd a fotós elmondja, hogy mit hogyan - sok részlet attól is függ, hogy miben állapodtok meg, illetve miért fizetsz, mi van/nincs benne a megállapodásban. na meg, hogy milyen a fotós stílusa, hangulata, szakértelme, stb. a feloldódás is ilyen kérdés, ha jó és tapasztalt, na meg normális a fotós, akkor ezzel nem lesz gond.

hogy bámulnak-e az emberek azzal ne foglalkozz. és ha igen, akkor mi van? úgysem ismernek.

a borravaló szerintem minden helyzetben nehéz kérdés. miért illi/kell adni az étteremben, de nem az ABC-ben?

szerintem borravalót adni/nem adni és mennyit mindig nehéz kérdés.

fotósoknak általában nem nagyon adnak borravalót, szerintem örülnek, ha igen, de nem elvárás. ha normálisan megfizetik az ember munkáját, akkor mindegy szerintem a borravaló.

az sokkal nagyobb gond, hogy sokan spórolni akarnak a fotókon, alkudoznak a fotóssal.

2020. júl. 3. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!