Az baj ha szeretem a más áltál készűlt rajzokat kapni meg gyűjteni is? :)
Figyelt kérdés
Nem az számít hogy mennyire profi és hibátlan a rajz!
Célom hogy minél több legyen a tulajdonomban!
Hely az van nekik :)
2020. jún. 21. 19:07
1/9 anonim válasza:
Miért lenne baj? Miért merült ez fel egyáltalán?
2/9 A kérdező kommentje:
Volt olyan ismerősöm hogy selejtezett és nem is rajzolt rosszul de rengeteg rajzot kiakart dobni a szemétbe meg gyújtósnak használni én meg mondtam neki inkább elhozom és azóta is megvannak! :)
De már ettől az ismerőstöl korábban kaptam rajzot már amit direkt nekem készített! :)
2020. jún. 21. 19:14
3/9 anonim válasza:
Igen csakne lopj,nálam már előfordult,műveimnek lába kélt,akkor voltak még lakótársaim..
4/9 A kérdező kommentje:
Sosem lopnék mert nem úgy neveltek engem!
2020. jún. 21. 19:47
6/9 A kérdező kommentje:
Csak olyat vittem haza amit a kezembe kaptam! :)
2020. jún. 21. 19:51
7/9 anonim válasza:
Nem baj, mert értelmes dolgot teszel:).
8/9 anonim válasza:
Nem baj, csak szereted a művészetet, ha gondolod van egy online shop om artpal en, be linkelhetem ha megnéznéd😂
9/9 anonim válasza:
Nem baj, én, mint rajzos mindig örülök az ilyeminek, kivéve, ha a mappamból veszed ki engedély nélkül, mert akkor leharapom az orrod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!