Milyen színes ceruzát vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék komolyabban foglalkozni a színes rajzokkal (pl.: portrék).
Hallottam valami PrismaColour-ról ami sokak szerint nagyon jó, nektek mi a véleményetek róla?
2020. jún. 18. 12:46
1/8 anonim válasza:
Herlitz-t próbáltam már, az szerintem egészen jó volt abban az ár kategóriában.
2/8 anonim válasza:
A Primacolor tényleg jó márka, én is hallottam, hogy minőségi, én személy szerint Faber-Castellt vagy Koh-i-Noort ajánlanék.
3/8 anonim válasza:
Én is a Herlitz-t ajánlom mint az első az tényleg jó
4/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy 36db-os Faber Castell készletem van, de a bőr színű ceruzát eléggé sötétnek találom.
2020. jún. 19. 17:20
5/8 anonim válasza:
A bőr színű ceruzát nem kell annyira odanyomni hanem halványan is lehet satírozni. Meg a barna árnyalataival is lehet bőrszínt elérni.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Portrékhoz Prismacolor Premier soft core-t ajánlanék, nagyon puha, könnyű össze dolgozni, síma bőr kinézetét alkotni, higyha el is adnád, fújd le grafikai fixatív spray-vel, így nem fognak változni a színek az idő során, hogyha inkább állat portrékat, szőrt stb.-t rajzolnál, akkor faber castell polychromos, ez egy kicsit drágább de könnyebb beszerezni.
A Prismacolorhoz hogyha szeretnéd tudok linket küldeni, csak írj privátban és úgy látni fogom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!