Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek ki a legjobb...

Szerintetek ki a legjobb festő vagy szobrász?

Figyelt kérdés

2020. jún. 15. 19:57
 1/7 Katonatp válasza:

A legjobb kifejezés szerintem elég körülményes. Sok művész van sok művészeti korból, akiket nem igazán lehet összehasonlítani (mintha pl. az lenne a kérdés, hogy melyik a legjobb szín). Nem kötözködésnek szántam, ne értsd félrere ;) .

Kedvenc viszont van. Nálam a festészetben toronymagasan Dalí.

Szobrászatban nem igazán mozgok otthonosan, de nagyon tetszenek Mihail Kolodko miniatűr szobrai.

2020. jún. 15. 20:30
 2/7 A kérdező kommentje:
úgy értem kit értékeltek a legjobban, ki a kedvencetek
2020. jún. 15. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Michelangelo Buonarroti, Leonardo Da Vinci, Auguste Rodin (Róla olvastam is az élettörténetét hát az sem unalmas), Valamint kedvelem Dali néhány képét. Vincent Van Gogh kék korszakos képeit, külön élmény volt Hollandiában a múzeumában járni.

Magyarok közül Csontváry Kosztka Tivadar, főleg a Magányos Cédrus, de vannak szép tájképei, és a Pillangós képei szinte életre kelnek a vászonról.

2020. jún. 17. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden kornak és minden izmusnak megvannak a maga ideáljai
2020. jún. 19. 13:36
 5/7 anonim válasza:
100%
Vincent van Gogh a személyes kedvencem.
2020. jún. 24. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Horvay jános
2020. jún. 24. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
Van Gőg,az van...
2020. jún. 24. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!