Dag kérdése:
Szerintetek jók ezek a rajzok?
2010. júl. 30. 16:01
12/17 anonim válasza:
A színezéssel még vannak gondok, de hajrá! :)
13/17 anonim válasza:
Nem tul jó a satírozási technikád. Elkened a grafitot, azt pedig tilos. Az egész rajz bárgyú lesz tőle. A kontúrjaid határozatlanok a vonalaid nem szépek. Ha ezeken tudsz javítani nem lesz a rajz ilyen maszatos. Próbáld ki a szenet, szerintem nagyon fog tetszeni ott lehet maszatolni.
14/17 anonim válasza:
Az első rajzon a férfialak feje nagy és a felsőteste szintén az alsó részéhez képest. Érdemes utánanézni az arányoknak valami rajzos könyvből. A farkas szintén fura állású, valami állatos könyvből másolhatsz fotókat, az sokat segít. A kontúrjaid túl erősek, és ne maszatolj!
15/17 anonim válasza:
Nem lenne rossz,csak az egész rajzot elrontod azzal,hogy maszatolsz,elfolyik és elveszti az erejét.
Próbáld ki,hogy ne maszatolj,akkor sokkal jobb lesz.
Ha képről rajzolsz akkor hunyoríts le és jól látszanak a tónuskülönbségek.Először próbáld nagyvonalúan,majd térj ki a részletekre.
Amúgy én is így kezdtem,maszatoltam és azt hittem,hogy ettől jobb lesz,de sokkal rosszabb lett.
Meglátod ha megfogadod a tanácsomat akkor te is látni fogod a különbséget.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsaitokat!
2010. aug. 2. 15:10
17/17 anonim válasza:
Jó embert választottál!Boris Valejo a legjobb és az egyetlen elismert fantasy festő! Nekem példa kép.:)Jók a rajzok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!