Tudnék pénzért rajzolni a nyáron?
Művészeti egyetemen vagyok első éves hallgató és kíváncsi lennék, hogy lenne e rá esély vagy kereslet arra, hogy pénzért készítenék rajzokat, legyen az portré, tájkép, egy karakter, családi fotó stb. Nem vagyok még közel sem profi, de a környékemen nincsenek nagyon diákmunkák és tekintetbe véve a jelen helyzetet, nem szívesen hagynám el a lakóhelyemet.
Előre is köszönöm a választ!
Tavaly voltam párizsban ott egy csávó az ejfel torony hátterében 2500 ft-ért kb csinálz egy családi fotót.
Amúgy ebben a helyzetben nem tudsz szinte sehov malenni
Alkotóként mondom próbáld meg, ha:
-jó a minőség
-köznépnek tudod-e úgy tálalni, hogy befogadóképességük elfogadja
-ha no name ember vagy fel kell építened egy vevőkört/kisebb ismeretséget.
Rengeteg művészeti ágon jeleskedek + barkácsolok, kárpitozok is ha kell és megfizetik.
+ az alapanyag s minőség fontos
"nem szívesen hagynám el a lakóhelyem"
Merj kimozdulni, különben nem tapasztalsz.
Naaagyon betokosodott sok ember, a korombeliek s fiatalabvak is sajnos.
Volt olyan kapcsolatom, ahol azért lett vége, mert pécsre betokosodott a srác...
Holott az ő munkája bárhonnan végezhető online-n (játéktervező...).
Ráadásul full introvertáltként mondom a "menj és tapasztalj" dolgot.
Jobban kialakulnak benned a jövő céljai és jobban fogod tudni mit miért akarsz avagy miért nem.
Köszönöm a választ, megfogadom a tanácsod.
("nem szívesen hagynám el a lakóhelyemet" egyébként nem azért mondtam, mert félnék idegen helyeken, hanem most a vírus miatt írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!