Mennyiért rajzolnál egy ilyet?
Figyelt kérdés
Ft-ba!
A/5-s lapméret!
Két oldalra egy-egy szál rózsa, középen két galamb szív formában, és a szívformában egy alvó tibeti spániel+ vörös cica.
Mennyiért csinálnátok ilyet?
2010. júl. 27. 12:03
1/12 anonim válasza:
én egy üveg borért megcsinálnám
és am komolyan
de nemtom az árfolyamot kábé olyan 5K az ár
2/12 A kérdező kommentje:
Olyanok írjanak, akik tudnak rajzolni!
Mi az, hogy 5K? Én az ilyeneket nem értem, írd meg, hogy X ezer X száz, ilyenek!
2010. júl. 27. 12:20
3/12 anonim válasza:
K az a kiló rövidítése, és mint tudjuk, a kiló ezret jelent.
4/12 A kérdező kommentje:
Aha, köszi, sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz...
Más ár?
2010. júl. 27. 12:22
5/12 anonim válasza:
Sok mindenről függ. Milyen technikával csinálom, milyen papírra, mennyi időt kapok rá, mennyire legyen kidolgozva stb.
6/12 anonim válasza:
Nincs az a pénz amiért ilyen giccsre pazarolnám az időmet és a tehetségemet.
7/12 A kérdező kommentje:
Hát jó, te tudod...
2010. júl. 27. 12:55
8/12 A kérdező kommentje:
Színes legyen, normális, fehér papírra jó lesz, és ceruzával. Mennyiért???
2010. júl. 27. 12:56
9/12 anonim válasza:
Fehér papír, de abból is van rengeteg féle. Ha színesceruzával kéred, akkor jó lenne akár egy műszaki karton is. Az a gond, hogy ennyi mindent nehéz egy a/5-ös méretű lapra rázsúfolni, jobban mutatna nagyobb méretben, csak hát ugye az drágább. A/4-esben olyan 3000 forintért megcsinálnám, de attól is függ, mikorra kell.
10/12 A kérdező kommentje:
Oké, közben én is rájöttem, köszi a válaszokat!
2010. júl. 27. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!