Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vannak ilyen helyek Budapesten?

Vannak ilyen helyek Budapesten?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy vannak-e olyan helyek, kávéházak Budapesten, ahova művészetkedvelő emberek járnak alkotni, mint Adyék idejében.
2020. febr. 8. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:
irodalmi kávézóra gondolsz kiveszőfélben mint az utcai ismerkedés...én is kiváncsi vagyok vannak e még ilyenek,a három hollóban vannak irodalmi rendezvények...azthiszem az erzsébet híd pesti hídfőjénél van...a többit nem tudom...
2020. febr. 10. 19:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. :)
2020. febr. 12. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
április 11 (idén 8.a) a versírás költők napja figyelj előtte pár nappal weboldal s hírek biztos lesznek kávézok és egyébb helyek ahol "nyílt napok" lesznek....Régen még a New York kéváház volt a blahán nagy irodalmi gyűjtőhely...mamár prolik oda biztos nem mennek 5000res kávéért..sajnos
2020. febr. 12. 17:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Hát, 5000 forintos kávéért én sem mennék. :D
2020. febr. 14. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
kedves kérdező:nézdd az MTV1 itthon vagy! c adásást ott minden város irodalmi szülöttjeit igyekszik bemutatni,tehát esélyes hog y a helyeket is bemutatja ahol volt és van irodalmi élet....
2020. febr. 16. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:
(vigyázz meert azért törölne kérdésemet kmert m1-t hirdettem...)
2020. febr. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!