Rajzol itt valaki amatőr képregényt?
Ez az ismerősöm rajzolt régebben szatirikus képregényeket, előadásokon szakadtunk a röhögéstől..Akart valami komolyabbat is, nem tudom azt elkezdte-e.
Ezen az oldalon vannak "shoot-ok" a képregényeiből, azt hiszem.
22:29-esnek.
Jaj, ugyan már dehogy másolom le. Igazából én is egy képregény megalkotásán dolgozok. :) De ha ennyire nem bízol bennem, akkor csak egy két oldal belinkelése is elég lenne nekem. Megtennéd?
22:29
Jaj nem te vagy az a béna pi..aki ide szokta felrakosgatni a szr fantasy képeit? Tanulj meg írni, aztán kommentelj hülyeségeket! Iirgykedésből nem tanulsz:)
Kérdező, hidd el, jobb, hogy nem láttad a cerkával alkotott mázgálmányait:)
Utolsó válaszoló!
Szerintem nem ő az a "béna pi..", mert privát e-mail-ben meg mutatta a rajzait és szerény véleményem szerint nagyon is jók. De, hogy végképp kiderüljön, hogy egy azon személyről beszélünk e vagy sem, megkérnélek arra, hogy linkeld be nekem annak a "béna pi.."-nek a rajzait. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!