Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Rajzol itt valaki amatőr...

Rajzol itt valaki amatőr képregényt?

Figyelt kérdés
Ha igen, betudnád linkelni nekem? Kíváncsi lennék rá.
2010. júl. 22. 17:21
 1/8 anonim ***** válasza:
nem
2010. júl. 22. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az ismerősöm rajzolt régebben szatirikus képregényeket, előadásokon szakadtunk a röhögéstől..Akart valami komolyabbat is, nem tudom azt elkezdte-e.

Ezen az oldalon vannak "shoot-ok" a képregényeiből, azt hiszem.

2010. júl. 22. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Előzőnek üzenném, hogy ismerem a festőművészt akit belinkeltél, nem hinném, hogy örülne ennek.
2010. júl. 27. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen,de nem linkelem be.Nehogy lemásold kiadás előtt!:D Egyébként fantasy.
2010. aug. 2. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
16:25-ös akkor üzend a művésznek,hogy tanúljon rajzolni,még lehet belőle valami....:P
2010. aug. 2. 22:30
 6/8 A kérdező kommentje:

22:29-esnek.

Jaj, ugyan már dehogy másolom le. Igazából én is egy képregény megalkotásán dolgozok. :) De ha ennyire nem bízol bennem, akkor csak egy két oldal belinkelése is elég lenne nekem. Megtennéd?

2010. aug. 3. 15:07
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

22:29

Jaj nem te vagy az a béna pi..aki ide szokta felrakosgatni a szr fantasy képeit? Tanulj meg írni, aztán kommentelj hülyeségeket! Iirgykedésből nem tanulsz:)

Kérdező, hidd el, jobb, hogy nem láttad a cerkával alkotott mázgálmányait:)

2010. aug. 12. 12:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Szerintem nem ő az a "béna pi..", mert privát e-mail-ben meg mutatta a rajzait és szerény véleményem szerint nagyon is jók. De, hogy végképp kiderüljön, hogy egy azon személyről beszélünk e vagy sem, megkérnélek arra, hogy linkeld be nekem annak a "béna pi.."-nek a rajzait. :)

2010. aug. 12. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!