Hogy lehet A Pál utcai fiúkra jegyet kapni, mikor kerülnek fel az új előadások?
Na, én ma megtudtam.
TLDR: személyesen a pénztárban minden hónap tizedikén.
Azt tudom egy ideje, hogy minden hónap 10-én nyílik meg a jegy.hu-n a PUF lehetőség. De ott nem fogsz tudni jegyet venni, mert gyakorlatilag nincs, csak 1-1 hely itt-ott.
Ezért felhívtam őket: személyesen a színházban lehet vásárolni, a jegyek nagy többségét ki se rakják netre. Ott is tizedikétől lehet.
Ma fél tízre mentem oda. 10kor nyit a pénztár. Kb. 30-an álltak előttem. Fél 12-re kerültem sorra. Valószínűleg azért, mert a jobb oldali pénztárhoz mentem és nem a Pannónia utcában találhatóhoz. Utóbbinál ugyanis 4 pénztár is működik, míg ahol én álltam, ott csak egy darab.
Előadásonként 4 jegyet lehet vásárolni.
Vannak, akik úgy tűnik ebből élnek. Azok minden előadásra vesznek 4 jegyet. Aztán gondolom eladják. De a lényeg, hogy ők nagyon korán kint vannak és nagyon nem halad miattuk a sor. Meg a számlakérők miatt.
Sokan feladják a várakozást, bár ezen ma a hideg is segített. Fél 12-kor, amikor én végeztem, akkor kb. már csak 20-an lehettek utánam - a szimpla pénztáros helyen. Viszont úgy tűnt, hely van még bőven, ezért ha tudnám, amit ma már tudok, akkor én bizony fél12 előtt nem mennék oda még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!