Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy lehet A Pál utcai fiúkra...

Hogy lehet A Pál utcai fiúkra jegyet kapni, mikor kerülnek fel az új előadások?

Figyelt kérdés
Lehet tudni valahonnan előre, hogy mikor fognak felkerülni az új előadások időpontjai, mikor lehet rájuk jegyet venni?
2020. jan. 4. 16:34
 1/3 anonim válasza:
46%
A facebook-on vannak csoportok. Elado szinhazjegyek.. minden nap tesz fel valaki.
2020. jan. 9. 08:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék senkit támogatni, aki felvásárolja mások elől és eladja sokszoros áron. A színháznak szeretném adni a pénzem :D
2020. jan. 9. 11:59
 3/3 Igazság Bajnoka válasza:
100%

Na, én ma megtudtam.

TLDR: személyesen a pénztárban minden hónap tizedikén.

Azt tudom egy ideje, hogy minden hónap 10-én nyílik meg a jegy.hu-n a PUF lehetőség. De ott nem fogsz tudni jegyet venni, mert gyakorlatilag nincs, csak 1-1 hely itt-ott.

Ezért felhívtam őket: személyesen a színházban lehet vásárolni, a jegyek nagy többségét ki se rakják netre. Ott is tizedikétől lehet.

Ma fél tízre mentem oda. 10kor nyit a pénztár. Kb. 30-an álltak előttem. Fél 12-re kerültem sorra. Valószínűleg azért, mert a jobb oldali pénztárhoz mentem és nem a Pannónia utcában találhatóhoz. Utóbbinál ugyanis 4 pénztár is működik, míg ahol én álltam, ott csak egy darab.

Előadásonként 4 jegyet lehet vásárolni.

Vannak, akik úgy tűnik ebből élnek. Azok minden előadásra vesznek 4 jegyet. Aztán gondolom eladják. De a lényeg, hogy ők nagyon korán kint vannak és nagyon nem halad miattuk a sor. Meg a számlakérők miatt.

Sokan feladják a várakozást, bár ezen ma a hideg is segített. Fél 12-kor, amikor én végeztem, akkor kb. már csak 20-an lehettek utánam - a szimpla pénztáros helyen. Viszont úgy tűnt, hely van még bőven, ezért ha tudnám, amit ma már tudok, akkor én bizony fél12 előtt nem mennék oda még egyszer.

2020. jan. 10. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!