Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Számfestés! Ez mit jelenthet?

Számfestés! Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Kaptam karácsonyra ilyen "painting by numbers" képet, amikor vonalakkal meg van rajzolva a rajz, be van számozva, és ez alapján kell kifesteni.

Más márkából kaptam már ilyet, de ez most más: vannak olyan részek, ahol nem egy szám van, hogy melyik színnel fessem, hanem kettő, pl 5/12.

Itt keverni kell a színeket vagy mit akarhat vajon? Színátmenet? Vagy festem azzal amelyikkel akarom? Valami ötlet? Nincs a dobozban instrukció.

2019. dec. 26. 23:37
 1/3 anonim válasza:
100%
Tudtommal keverni kell a színeket ahol két szám van, új árnyalat vagy szín létrehozása céljából.
2019. dec. 31. 20:50
 2/3 21Baby21 válasza:
24%
Számfestőről soha ne rendeljetek 3 hónapig nem.küldtek semmit,átverés!!! A pénzem se adták vissza. Számosfestőről rendeljetek már másnap itt van. A másik egy cigány szolgáltatás. Csak segíteni szeretnék, tőlük 4 hónap alatt nem kaptam semmit. A SZÁMOSFESTŐ 2 NAP ALATT KÜLDI.
2021. jún. 3. 01:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi kedves kettes, de ez 2019-es kérdés volt, akkor még nem létezett egyik oldal sem. :)

Egyébként a Számfestő nem raktárról küldi, hanem a kínai gyárból jön, azért hónapok kérdése. Ismerősi körben is volt, aki belefutott, sima dropshipping. Csak aki ezt leírja fészen, azt rögvest törlik.

Aki szokott alizni vagy külföldről rendelni, az ugyanazt kapja töredék áron.

De a fenti kérdés nem ilyenre vonatkozott egyébként, hanem sima "kartonos" számfestőre. Ez a vásznas kvázi felnőtt verzió csak a pandémia miatt terjedt el.

2021. jún. 3. 07:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!