Melyik művészellátó webáruházban lehet jobb minőségű papírokat és ceruzákat venni?
Már találtam egy oldalt, de milyen ceruzát ajánlotok grafit rajzhoz?
Szia a webáruházban nem tudok segíteni, de ami elég jó művészellátó az a Nagymező utca 45-ben van. Az első hozzászóló ezt linkelte be. Itt vannak papírok is. De ha igazán sokféle papírból akarsz válogatni, esetleg szükséged van íves méretűekre is, akkor menj el a Pantonba. Van egy a Deák Ferenc téren és kőbányán is.
Még a Pannon Color is elég jó művészellátó, de ha csak ceruzára van szükséged bármelyik kisebb ellátó is megteszi.
A környékünkön sajnos nincs művészellátó. 1 van 30 km-en belül, de 2 ecsetet vettem, és annyival többe került, hogy interneten szállítással lett volna annyi ugyanaz.
Ceruza márkájával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Eddig Lyrát vettem, de a puhábbak nagyon hamar elfogynak.
Szia én is rajzolok, főleg portrékat..Az én cerkáim ugyan nem szuper márkásak, de az üzletben egyszerüen a jó minőségüt kértem..Van pár márka,ami valoban garancia ezek:Derwent, Faber-Castell, Cretacolor.
Nekem egy portré rajzoláshoz szükségem van a B-stől, a 8B-ig,HB, H-stól az 5H-ig, F, rotring cerkára, gyurma radirra, és elektromos radirra,és sima radirra..
Nekem a legjobban bevált papir a vastag nyomtatópapir..Ezen nagyon jó rajzolni.
Ha gondolod nézd meg a rajzaimat:) ttp://picasaweb.google.com/kabocaszamoca/PortrekRitrattiRajzGrafika?feat=directlink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!