Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondoltok az írásművemről?

Mit gondoltok az írásművemről?

Figyelt kérdés

Én versnek mondanám, de lehet hogy inkább próza.

A Piros autók kétségbeesetten próbáltak közeledni hozzám.

Milyen Kicsi volt a fejem ebbe a jelentbe – jegyezte meg utólag anyám

Szántani kellett menni mert a kenyér fogyóban volt és a tűzzel játszó gyerekek éheztek már

A Skorpió farka karcolta homlokomba a keresztet amelynek egész életemben áldoztam

A fagylaltos kocsi nekem jött mert állítólag koszosan egyszer a fagyasztóban aludtam el

A Piramis építő rabszolgák szóltak rám hogy sehol senki és engem se látnak és hangom se a régi

Szippantottam egy kis friss levegőt a földről, jól esett mert nem okozott fájdalmat

Paprikakrém! Milyen Gyönyörű Magyar Szó! Imádok , Sajnálok, Szeretek, Nyögök, TEHENEK!

Lejárt a sajt és most nem akaródzott senki újat venni

Pogácsa! Anya Légy szíves Adj nekem Pogácsát! DE NE sokat csak egy kicsit!

Pontok vesszők kérdőjelek a Bibliában, Fukarkodnak a szóval! Dunántúli Dombság a Mecsekkel!

Vérzik a szívem a fájdalomtól hogy Bánk Bánnak meg kellett Ölni Gertrudiszt! Pedig Ott volt

Antigóné! ANtigóné legalább nem volt magyar! Miért nem őt ölted meg BÁNK BÁN!

Én már nem tudom mit higgyek mindenkiről kiderül hogy nem az akinek mondja magát!

A Fejem kalapál lüktet a Narancshegy az asztalom sarkába mert Karácsony van és nálunk a Karácsonyi gyümölcs a Mandarin és a Kolbászos karikák megpirítva vajon a THENEKKEL!

Lesz még egy kéz amely megteremti az új embert! Új vizekre fogunk evezni át az Isten által ismert határokon! Mert mi leszünk! A Legfinomabb Bejgli a Karácsonyi Asztalokon! VÉGE !

2019. dec. 19. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Időpocsékolás volt elolvasni. Mintha az LSD illuzióidat írtad volna le, elég rosszul, teszem hozzá.
2019. dec. 19. 11:54
 2/2 anonim ***** válasza:
A második sornál nem jutottam tovább. Először tanulj meg magyarul, utána próbálkozz.
2019. dec. 19. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!