Tudok attól pénzt keresni rajzzal, hogy nem vagyok jó rajzoló?
2019. dec. 11. 14:59
1/10 anonim válasza:
Nem vagy jó rajzoló most még. DE törekedhetsz rá, fejlődhetsz stb.
Pénzt akarsz keresni rajzokkal? Áruld a tehetségesekét. Hm?
2/10 A kérdező kommentje:
Tudok még fejlődni? Nem hiszem.
2019. dec. 11. 15:05
3/10 A kérdező kommentje:
Írhatod nekem, hogy tanuljak sokat és majd csak jobb lesz, de nem hiszem. Én nem látom ilyen optimistán a dolgokat. Ezt se tudom, hogy kell rajzolást tanulni.
2019. dec. 11. 15:10
4/10 anonim válasza:
Csak művészetbol kevesen élnek meg. Szerintem van tehetseged hozzá, főleg ha sokat gyakorolsz. 11-12 éves vagy, rengeteget fejlődhetsz. A saját stilusod is érdemes keresni, van aki animált pálcika emberekből megél
5/10 A kérdező kommentje:
"DE törekedhetsz rá"
Nem törekszem rá. Ha jobban próbálkozok, akkor úgy nézne ki, mint egy igazi ember és én félek az emberektől. Rájuk nézni se mernék.
2019. dec. 11. 15:12
6/10 Andizsuzsi válasza:
Egy ötödikes nem rajzol és nem ír így.
7/10 A kérdező kommentje:
Úgy gondolod jobban rajzolok, mint egy ötödikes?😎
2019. dec. 11. 20:08
8/10 anonim válasza:
Kár, hogy netről szedett kép… Innentől kezdve értelmetlen lenne normálisan válaszolnom
9/10 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy én rajzoltam!
2019. dec. 14. 21:07
10/10 anonim válasza:
Persze, csak meg kell találnod a megfelelő célközönséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!