Geothe iszlám (Mohamed) hívő volt, vagy valaha is éltette műveiben ezt az izmust?
Figyelt kérdés
2019. dec. 1. 18:24
2/20 A kérdező kommentje:
Bocs Gőte ha így mond valamit...
2019. dec. 1. 18:27
4/20 anonim válasza:
Johann Wolfgang von Goethe keresztény volt.
5/20 A kérdező kommentje:
mert itt kőbányán vettem könyvet amiben több versében is Allahot hirdeti(isteníti)....ez mi a gyász?!?
2019. dec. 1. 20:05
6/20 A kérdező kommentje:
mert azt már felfogtam hogy a szülőházát a migrácsok elfoglalták de azért a műveit nem kéne szentségteleníteni...
2019. dec. 1. 20:06
7/20 A kérdező kommentje:
Igazából tökmindegy,ki foglalkozik ma már olyanokkal mnit Goethe...letűnt kor árnyai...
2019. dec. 1. 20:09
8/20 anonim válasza:
"több versében is Allahot hirdeti(isteníti)."
Akkor az valamilyen másik ürge-bürge. Nem a nagy költő-író.
9/20 anonim válasza:
Ezt találtam a neten:
"A legnagyobb német költő, Goethe levelet írt barátnőjének az iszlám és Mohamed iránti csodálatáról. Még mikor a hetvenes éveiben járt akkor sem csökkent az iszlám iránti rajongása, sőt inkább növekedett."
De mi ezzel a problémád?
10/20 A kérdező kommentje:
bas.zki,az hogy keresztényként iszlámot élteti,ez erősen felemás iga!!!de gondolom utolsó te is iróniából irtad két isten egy helyen???
2019. dec. 3. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!