Ennek a rajznak mennyire van művészeti értéke?
Unatkoztál órán és firkáltál egy füzetbe.
Semmilyen értéket nem képvisel, főleg csíkos lapon, golyóstollal.
Ezzel az erővel a bevásárló listám egy dadaista vers.
Volt egy ismerősöm, aki hasonlóan kezdte. Kicsit mindig továbbfejlesztette magát, főleg az idomokat kezdte használni a rajzaihoz. Bele kell mélyedni egy kicsit az egyes elemek felépítésébe és azokat gyakorolni. Amikor a Képzőművészetire jelentkezett, azt mondták, hogy azt a rajzot nem ott csinálta! Nem vették fel. Rajztudását kihasználva elkezdett boltok falaira festeni (a tulajdonos rendelésére). Amikor jól ment neki, nekiállt saját telefontokokat festeni, majd festményeket csinálni. Ma tetováló szalonja van, mellesleg a rajzai és festményei a megszólalásig hasonlítanak az eredetire! Hatalmas tehetség!
Én nem értek a rajzokhoz, mindig béna voltam belőle. De láttam ezt a barátomat fejlődni és látom, hogy most hol tart. Kitartás és gyakorlás kell. Ha van hozzá érzéked, meg fogod látni, ha nincs, akkor arra is rájössz.
Én zenét tanultam, de sosem éreztem, hogy annyira jó legyek, hogy zenei pályára kell mennem mindenképpen. Ennek ellenére imádtam és 30 évig csináltam. Szóval érezned kell, hogyha nem vagy elég jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!