Valaki nem tud pesten valamilyen filmes alkotói csoportot?
Sziasztok, 18 éves vagyok és nagyon érdekel a filmezés, annyira, hogy ezen a tereten is szeretnék dolgozni, de sajnos a baráti körömben nincsenek olyanok akik hasonlóan vonzódnának a filmművészethez, és ugyan volt már részem kisfilm készítésben, de azzal a csapattal csak nagyon ritkán jövünk össze. Valami olyan közösséget keresek, ahol rendszeresen összeülnek a tagok és közösen alkotnak valamit. Hasonlóan egy színjátszó körhöz. Az egyetlen diákok számara fenntartott filmes képzés eléggé gagyi, a Lumiere filmiskola az egyetlen amivel szemezek, de azt csak érettségi után tudom elkezdeni, meg az SZFE nyilván...
Ha valaki tud ilyenről a válaszát nagyon értékelném
Ugyan ez az en helyzetem is.
17/f
Ha eddig nem találtál ilyet(csoportot), akkor miért nem csinálsz egyet? Már egyből lenne 3 ember kezdésnek akit érdekel a filmezés.
Én találtam magam mellé pár embert akikkel tudunk eggyüt dolgozni, szerintem neked is sikerül majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!