Igaz-e, és mennyire általános a képzőművészeti oktatásban (középiskolai, egyetemi, OKJ-szerű felnőttképzés, szakkörök, magán rajziskolák stb. ), hogy az aktmodellek nem vetkőzhetnek teljesen, minimum egy bugyit vagy alsónadrágot viselniük kell?
Figyelt kérdés
2019. szept. 1. 12:14
1/6 anonim válasza:
Tudnám, hogy az ilyen hülyeségek hogy keletkeznek?
Nyilván van olyan prűd hely, vagy személy, aki kiharcolja ezt valahol.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nekem csak prűd helyeket sikerült kifognom, mikor modellnek jelentkeztem férfiként, felvételi előkészítőn úszónadrágot kellett viselnem (szlip-fazon), egy másik szakkörben pedig csak alsónadrágra vetkőzhettem...
2019. szept. 1. 13:34
4/6 anonim válasza:
Középiskolában csak alsónadrágos / bikinis,főleg ülő modelljeink voltak,szóval nem is lett volna szükség rá hogy levessék,mert úgysem látszott volna semmi. Állítólag az akadémián/ egyetemen voltak néha teljesen meztelen modellek is,de arról már nem tudok nyilatkozni,oda nem jártam.
5/6 anonim válasza:
Magán rajzsuliban ritkán volt olyan aki nem hagyott bugyit/alsót, de ott az is közrejátszott, hogy kiskorú diák is sok van, akár 10-12 éves is előfordul néha. Egyetemen volt teljesen meztelen és alsós is. De ott biztos a modell döntése volt.
6/6 anonim válasza:
Biztos van ilyen is. De elárulom, én olyan művészeti szakközépbe jártam, ami egyházi iskola is volt egyben, és teljesen levetkőztek az aktmodellek.
Viszont egyetemen a srácok néha egymást rajzolták, olyankor mindenkin maradt a gatya meg a melltartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!