Elektromos zongoro jó?
Figyelt kérdés
Lehet vele helyettesíteni a pianinót?2019. aug. 11. 16:04
2/12 A kérdező kommentje:
Hát ez igen is meg nem is😊😊😉
"Schrödinger"
2019. aug. 11. 16:09
3/12 A kérdező kommentje:
Volt már neked kedves?
2019. aug. 11. 16:09
4/12 anonim válasza:
Lehet helyettesíteni, így értettem. Olyat keress, aminek kalapácsmechanikájú billentyűzete van! Újonnan 130 ezer környékén indulnak az ilyen digitális zongorák.
5/12 anonim válasza:
Lehetni lehet, de sose lesz olyan, mint egy igazi :( Én inkább egy olcsóbb használt pianinot vennék, szépen meg kell hangolni.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!🤗❤
2019. aug. 11. 18:15
7/12 anonim válasza:
Attol fugg, hogy mire kell. Klasszikus zenere csak az elso 2-3 evben helyettesitheto,akkor is nehezen. Konnyu zenere kivalo. Boci Bocira tokeletes.
8/12 Mojjo válasza:
@7: Mondjuk ez épületes marhaság, amit írtál. Maximum a legalacsonyabb kategóriás digitális zongorákra igaz, azokra is csak részben.
9/12 anonim válasza:
Nekem elektromos van. 5 évet használtam, elromlott és a városba nincs olyan ember aki megtudná javítani pedig nagyvárosban lakok. Szóval akkor ajánlom ha Budapesti vagy mert ott helyben lehet javítani a városban. Ezen kívül sokszor megbántam azóta hogy nem pianínót vettem mert a hangja mégse közelíti az igazi zongoráét. Az egyetlen haszna hogy nem kell hangoltatni.
10/12 A kérdező kommentje:
Igen.
Igazatok van ,de a pianino nagyon drága.😔
2019. aug. 13. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!