Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Tényleg tök ciki a rajzolás?

Dag kérdése:

Tényleg tök ciki a rajzolás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tényleg tök ciki a rajzolás?

Már kiskorom óta rajzolok!! Legjobban művészek rajzait utánozom, de film jeleneteket is rajzolok, mikor hogy....

A haverok meg mindig azt mondják hogy ez tök ciki hobbi!!

Én szeretem! De a haverjaim mindig azt mondják hogy 23 éves férfi létemre még ilyenekkel foglalkozom!!!

Néha már én is gázosnak érzem magam e miatt! kicsit bele ültették a fülembe a bogarat!!!

Fiuk véleménye érdekelne jobban!! De jöhet a lányoké is!

Tényleg gázos?

2010. júl. 11. 19:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem ciki.

ha a haverjaid tudnának rajzolni, akkor ők is rajzolnának...

szerintem kicsit szúrja a szemüket, hogy te tudsz, ezért piszkálnak vele

21/F

2010. júl. 11. 19:53
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki, sőt. Valóban a haverjaid a cikisek, hogy ennyire tajbákok a művészetekkel kapcsolatban. Én lány vagyok, mindig is imádtam rajzolni, és ez számomra nem csak hobbi, hanem önkifejezés...nem tudnék meglenni nélküle.
2010. júl. 11. 19:58
 13/26 A kérdező kommentje:

ez megnyugtató!:)

Csak a haverok egybehangzóan mondták ezt!!

Azt mondták lányos!! :D

2010. júl. 11. 20:03
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég volt szerencsém Párizsban ellátogatni a Dali múzeumba. Az az ember nagyon sokféle módon zseniálisat alkotott, többek között rajzolt is, szegényebb lenne a világ, ha nem tette volna.

Ha valóban tehetséges vagy, akkor nagy kincs van a birtokodban. De ha csak a magad kedvtelésére rajzolgatsz, akkor se hagyd abba semmiképp.

Egyáltalán nem lányos dolog, éretlenek a haverjaid.

2010. júl. 11. 20:17
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
23évesen lehetnél szerintem annyira felnőtt hogy nem azzal foglalkozol mint mondananak a haverjaid. A rajzolásban semmi ciki és lányos nincs. Ha ebben vagy tehetséges, szerintem ne foglalkozz másokkal. Próbálj ismerkedni más srácokkal is akik rajzolnak, mert úgy tűnik a mostani haverjaid csak a cikizéshez értenek.:S
2010. júl. 11. 20:28
 16/26 A kérdező kommentje:

20:28!

Na szóval! Most nehogy azt hidd hogy valami komolytalan, kisfiú felfogású srác vagyok!! Csak hát má5r mondják egy pár hónapja! És gondoltam felteszem ezt a kérdést!!

Hogy ti ezt hogy lássátok!

De már láttom tényleg hogy a haverjaim idióták :D

2010. júl. 11. 20:32
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Én járok rajzolni stúdióba, leginkább lányok vannak, de az összes tanár férfi. 17f

Nekem soha nem mondták, hogy ez gáz lenne, csak azt, hogy de jó, hogy rajzolok.

2010. júl. 11. 20:46
 18/26 anonim ***** válasza:
70%
hát nézd, bizonyos társadalmi rétegekben ez van... engem pl azért cikiznek mert zenélek.. csak tudod én 17 évesen olyan szilárd erkölcsi alapokon állok és kialakult a világnézetem (oké ezt azért én sem gondolom komolyan xD) szóval én elküldöm őket a p*csába... és mellesleg nem is barátkozom velük. keress olyan barátokat akik értenek a művészetekhez (vagy csak szeretik) nekem most szinte az összes barátom ilyen, legjobb barátom basszer, én meg gitározok, vele vagyunk egy zenekarban is :) aztán még van aki rajzol (és sok embernek tetszik itt hidd el, főleg a lányoknak :P) van szabad bölcsész is :D szóval inkább olyan társaságot keress ahol nem cikiznek emiatt hanem felnéznek rád :)
2010. júl. 11. 20:49
 19/26 A kérdező kommentje:

20:49!!

Király!!

A gitárt azt már én is nyomom 9 éve!!

2010. júl. 11. 20:51
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

ciki?Na hát akkor én biztosan extrán ciki vagyok!

Én imádok rajzolni sőt mi több életem egy része a rajzolás, művészeti suliba járok és komolyan is veszem.És még büszke is vagyok rá!

A barátaim meg támogatnak,pedig nekem 16-17 éves barátaim vannak nem 23 évesek...

Hát nem tudom ezek miféle haverok lehetnek...

De semmi esetre sem ciki,a művészekre felnéznek.Nyugodtan rajzolj ha szeretsz,sőt ha nagyon jó vagy és úgy érzed ki is állíthatod,na akkor nagyot néznének a haverok:D

Ne érezd cikinek,hogy tehetséges vagy légy büszke rá!:)

2010. júl. 11. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!