Milyen nép a magyar?
Figyelt kérdés
2019. júl. 17. 00:01
4/20 anonim válasza:
Egyedi,európai,civilizált,egyik legrégebbi nép+a magyar nyelv a világon.Persze nem mindenki szereti a magyart,főleg a megalkuvók.
7/20 anonim válasza:
Lusta, megtört, és depressziós. (Nézz csak rá az öngyilkossági rátára.) És persze mindig csak zabálunk... Magyar átok.
8/20 anonim válasza:
Tisztázzuk le előre, én ember szerető vagyok. Sajnos azon múlik mihez viszonyítjuk de itt Európában sehogy nem kapunk egy pozitív eredményt így. Vannak sajnos nagyon gyakori és domináns tulajdonságok, mint az előítélet és a véleményformálás sok embernél lassan kényszerbetegség. Azért írom ezt meg megelőzi a gondolkodást és nem igen empatikus ez a gondolkodás, megértés híján pedig eltávolodnak az emberek. Nagyobb teret kap az idegen félelem, könnyebb ítéletet formálni. Lehet rosszul látom vagy pont rossz helyeken fordulok meg, de ezt látom.
9/20 anonim válasza:
Rengeteg a sirankozó, lusta, megkeseredett ember, akiknek nem szamit a kozosseg, a csalad es a haza. Allandoan panaszkodnak, irigykednek, hazudoznak hogy itt diktatura van. Az ilyen embereket eltavolitanank akkor szerintem egy szeretheto hely lenne Magyarország.
10/20 anonim válasza:
Tau bácsi
Hol voltak a magyarok, amikor a sumérek már jelt adtak magukról?
Hol voltak a magyarok, amikor a piramisok épültek?
Hol voltak a magyarok, amikor a vikingek Amerikáig hajóztak?
.
A kérdésre:
a magyar beképzelt, erőszakos, barátait, harcostársait megválogatni nem tudó.
Ausburg kellett, hogy rádöbbenjen, nem lehet a világ ura, ám ezt elfelejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!