Facebook-on multikulti érdekesség a germán hagyomány?
Helló!
Nem szokványos Facebook felhasználó vagyok, nem szoktam szokásos agyhalott dolgokat megosztani vagy reagálni rá. Kimondottan kultúrális mély tartalmakat, elég tömény formában, ami köthető a sváb nemzetiséghez, német erdethez, germán tradíciókhoz és összefüggéseihez. Régóta azt veszem észre, hogy a Facebook jobb oldalán feszt lányok és nők vannak, ezeket tolja oda az algoritmus. Ezekkel a személyekkel nincs se like kapcsolat, se levelezés, hogy ott kellene lenniük, mint akikkel van, és nem is nézegetem őket...amiből következik, hogy ők kukkolják a profilomat, hozzászólásaimat is. Nagyon izgalamas lehet a németeskedés a világfától kezdve, Odinon keresztül Lokiig. Szerintetek ez miért annyira izgalmas a többségi társadalomhoz tartozó lányok és nők számára?
Én például imádom a viking hitvilágot, nem olyan meglepő ez.
Kétlem, hogy nézik a profilodat. Nekem az algoritmus ugyanoda Karácsony Gergelyt rakta be.
18/L
Te mi a lóf.sznak kérdezel és idiótázol le mást?! Ki vagy te?
Te állítottad össze a FB algoritmusát? Nem? Akkor meg csak ne állíts itt nagy mellénnyel semmit, mert épp olyan laikus vagy a témában, mint itt bárki.
Amúgy meg nincs nőd, hogy ennyire görcsösen próbálsz valamit bemagyarázni? Ennyi erővel én meg azt mondom, hogy engem a helyi képviselő nézeget, mert őt ajánlotta fel a rendszer legutóbb. Nagyon valószínű tényleg. De ha tényleg rád néztek azok a csajok, akkor sem akarnak semmit ezek szerint, mert be sem jelöltek.
Na pontozz csak le, hátha megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!