Ha az utcán valaki megkér hogy használhatja-e a mobilod egy hívás erejéig megengeded neki?
Figyelt kérdés
Én idáig megengedtem, ölelések és köszönömök volt a hála.2019. júl. 9. 20:21
1/11 anonim válasza:
Nem engedném, azt ajánlanám fel, hogy mondja meg a számot és én küldök rá egy SMS-t azzal a szöveggel, amit kér. De direktben nem fogom senkinek a kezébe adni
2/11 anonim válasza:
Nem merném odaadni. Félnék, hogy elszalad vele. Ha vészhelyzet van, akkor hívok én segítséget.
4/11 anonim válasza:
Persze... a adjámáegycigitbuszjegyrekéne tesóknak is odaadod mi?
Add csak oda továbbra is.
Ha tőlem kérik én nyúlok a spray/fegyver után.
5/11 anonim válasza:
Nem, az az én mobilom. Ha vészhelyzet van, hívok én segítséget.
6/11 anonim válasza:
Nem adnám ki a kezemből. Ha szépen megkér, és normális, akkor esetleg küldenék egy smst én is az adott számra.
7/11 anonim válasza:
Velem előfordult, hogy elkérték, mert - állítólag - a garázst akarták felhvni, hogy jöjjön ki a balesetes autójukért.
Kértem, hogy mondja meg a számot, hívom én szívesen. Hebegett valamit, hogy nem tudja kívűlről(!?), én meg egy rohadt p.a vagyok. Szerencsére voltak körülöttünk járókelők, így nem tudta kikapni a kezemből.
Na, azóta jobb, ha nem engem kérnek meg ilyesmire.
8/11 anonim válasza:
Az enyém gagyi telefon, de tuti így is megszívnám, tehát nem.
9/11 Balogh Bence 2019 válasza:
Helyzettől, személytől függ. Legutóbb egy fiatal lány kérte el, odaadtam neki, mert láttam, hogy nem tudna vele meglógni.
De kockázatos, mert hívhat pl. emeltdíjas számot is.
10/11 A kérdező kommentje:
Magyarul én voltam a túl naív idáig..
2019. júl. 10. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!