Ha lenne rá lehetőséged itt hagynád az országot egy jobb élet reményében?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 14:00
1/9 anonim válasza:
Én itthagynám.
Sajnos a nyelvtudásomon lenne mit fejleszteni, így nem mernék nekivágni semmiképp a kinti életnek, ki tudja, hogy ki mivel hol és hogyan ver(het)ne át.
De ha perfekt lennék valamilyen idegen nyelvből, és lenne lehetőségem, ha más nem, szerencsét próbálni biztos kimennék.
24/L
2/9 anonim válasza:
Válaszom igen. Most pont ilyen helyzetbe kerültem. Mérlegeltem az előnyöket és a hátrányokat egyaránt. Persze az én esetemben csak 1 évről lesz szó, de igazából nyitott vagyok mindenre, bárhogy is alakul.
21/L
3/9 anonim válasza:
Amennyiben kint adódna olyan munkalehetőség, ami a majdani végzettségemnek megfelelő, és még kicsit lazábban is foghatnék anyagilag mindent, mint egy itthoni hasonló munkával, akkor minden további nélkül mennék. Ha nem járnék jobban mint itthon, akkor maradnék. Nem életcélom hogy külföldön éljek, de ha választás elé kerülök mindenképpen mérlegelni fogok! 20/L
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 10. 15:06
7/9 anonim válasza:
Nagy dilemmám van ezzel kapcsolatban....szeretem ezt a helyet,akármilyen is......de nagyon nagy a nyomor,és nem lehet előbbrejutni......végleg nem, de 3-4 évre,hogy legyen pénzem ,kimennék.
8/9 anonim válasza:
Lehet, hogy idővel honvágyam lenne, de megpróbálnám.
9/9 anonim válasza:
Persze húznék egyből olaszországba vagy finnországba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!