A sors megbűntetett? 24f
Figyelt kérdés
Gyereknek is különc, furcsa voltam sosem voltak barátaim, átlagnál intelligensebb vagyok, mégsem volt barátnőm, barátaim, sosem járok sehova, közönyös vagyok már mindennel...2019. jún. 14. 22:17
1/5 anonim válasza:
Szia, lehet, hogy Asperger-szindrómád van. Ebből kell kihoznod valami jót. Megtanulhatsz önállóan élni, lehet boldog életed.
3/5 anonim válasza:
És azt akarod, hogy ne így legyen?
4/5 anonim válasza:
Könnyű egy nálad nagyobb erőnek, vagy tőled független erőnek tulajdonítani, hogy ő tehet arról, hogy neked nem megy valami. Így teljes felelősséget át tudod hárítani és jól becsapod saját magadat.
A kérdés, hogy te is magadat akarod átverni azzal, hogy a sorsra kened, hogy intelligenciád miatt vagy közönyös, vagy hajlandó vagy különböző kommunikációs stílusokat megismerni és tudatosan használni és személyiségedet fejleszteni?
5/5 anonim válasza:
Nem :)
Én is hasonló vagyok, csak én a sok csalódás után zárkóztam be mégjobban.
Nem büntet a sors.
Ha nem szereted a hangos, bulizós helyeket, menj a természetbe sétálni, vagy bármilyen hobbit űzni, csináld amit szeretsz, ami boldoggá tesz! 🙂
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!