Színházban a nagyon olcsó helyekről mit lehet látni?
Figyelt kérdés
Sok színházban 8-9-10 ezer forint a zsöllyébe a jegy. Általában ide szoktam ülni, tekintve, hogy örülök, ha látom az előadást (ezzel mind így vagyunk). Azonban vannak olyan darabok, amiket úgy megnéznék, de nem adnék rá ki adott esetben ennyi pénzt. Így hát az a kérdésem, hogy a legolcsóbb kategóriájú (2 ezer forint körüli) jegyek nyújtanak olyan élményt, hogy megérje értük elmenni, vagy inkább ne kísérletezgessek olyan székekkel, amik oldalt is vannak, meg még emeletiek is? Gondolom ez színháztól is függ, én most a Thália emeletének legszélső székére gondolok.2019. jún. 13. 00:20
1/1 anonim válasza:
Az Operettszínházról tudok csak nyilatkozni. Földszintre alapból nem ülök soha. Holnap indul a jegyértékesítés az őszi előadásokra, reggel nyolckor már sorban fogok állni, hogy az első sorba kapjak jegyet. Amúgy általában páholyban ülünk.
Viszont! Szoktam menni egyedül színházba, ha olyan kedvem van, és akkor valóban a legolcsóbb jegyet veszem. Mindent nem lehet látni, de az előadás nagy részét lehet és abszolút érdemes jegyet venni oda is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!