Meg fogják kapni a címzettek a leveleim?
Figyelt kérdés
Nem tudom, melyik kategóriába illik, talán ide leginkább.
A postán befizettem csekkeket, utána odaadtam két sima levelet az ügyintézőnek, hogy szeretném elküldeni. Az egyiken 100, a másikon 80 Ft-os bélyeg volt. Vártam, hogy az ügyintéző mondja, hogy mennyit kell még fizetni. De csak azt mondta, rendben van. Kérdeztem, elég-e annyi, ami rajta van. Valami olyasmit mondott, hogy igen, de nem értettem rendesen, és ő ment is a két levéllel valahova.
Régebbről úgy emlékeztem, 100Ft felett van egy sima postai levél elküldése, ezért vártam, hogy még kéri a hiányzó összeget. Itthon utánanéztem, és 120Ft egy levél feladása.
Most akkor mi lesz? Odaérnek a leveleim a címzettekhez, vagy nem?
2019. máj. 31. 14:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!